6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

'Recep Bey'e helva, size ayva'

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU NİĞDE'DE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Aksaray'da başlattığı referandum gezilerinin ikinci durağı Niğde'de partililere seslendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda öğle saatlerinde başlaması gereken mitinge bir saat gecikmeli başlayan Kılıçdaroğlu, Niğde'de toplam 15 dakika kürsüde kaldı. Aşırı sıcak ve Ramazan ayının birinci günü olması nedeniyle çok fazla katılımın olmadığı 'Referanduma Hayır' mitinginde konuşan Kılıçdaroğlu, bu ülkenin sahibinin olduğunu ve bununda halk olduğunu hatırlattı. Vatandaş için temiz siyaset ve halktan yana siyaset yapacaklarını vurgulayan Kılıçdaroğlu, 12 Eylül referandumunda halktan hayır oyu isteyerek, "Recep Bey'e Niğde'de söylüyorum artık yalanın dolanın sonu göründü. Halkın dediğini yapıyoruz halkın iktidarını kuruyoruz. Bu ülke sahipsiz değil bu ülkenin sahibi var oda halktır. 31 Ekim 2002 günü Recep Bey Niğde'ye geliyor ve bir konuşma yapıyor. Şimdi konuşmadan bir cümle okuyorum. Diyor ki, 'Bizim iktidarımızda millet fıstıklı helva yiyecek. Biz her şeyi yapacağız. Mutfağa gireceğiz mutfakta helva yapacağız. Millet yiyecek' Bugün yıl 2010 aradan geçti 8 yıl. Recep Bey'e fıstıklı helva düştü vatandaşa ayva.

Şimdi söz vatandaş da. Emekliyi ikinci sınıf vatandaş ettin. Emekliye pay verilmez diye kanun çıkardın. Sen o kanunu çıkardın, halkın iktidarında biz oyunu bozacağız" dedi.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU NİĞDE'DE
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU NİĞDE'DE
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU NİĞDE'DE
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2010 Çarşamba 15:53:05
Güncelleme :12 Ağustos 2010 Perşembe 12:26:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?