3
Mayıs
2024
Cuma
NİĞDE

Şırıngalı soyguncu yakalandı

Niğde'de uyuşturucu ilaç enjekte ettiği bisküvilerle 2 kişiyi bayıltıp ceplerindeki parayı almaya çalıştığı öne sürülen kişi yakalandı.

Kısa süre önce cezaevinden çıktığı bildirilen Ali E. (33), Cumhuriyet Bulvarı'nda bir toptancı dükkanına giderek, bir apartmanın bodrum katında kendisine ait 80 torba gıda maddesi bulunduğunu ve bunları satmak istediğini söyledi.

Toptancı ve yanında çalışan bir kişi, Ali E. ile otomobile binerek, gıda maddelerini görmek için yola çıktı. Ali E'nin otomobilde, toptancı ve yanında çalışan kişiye, daha önce uyuşturucu ilaç enjekte ettiği bisküvilerden verdiği, çok miktarda bisküvi yiyen çalışanın bayıldığı, durumu anlayan toptancının ise bayılmış gibi davrandığı bildirildi.

Ali E'nin bayılan kişinin cebindeki paraları almaya çalışırken, toptancının cep telefonuyla polisi aradığı, durumu fark eden Ali E'nin otomobilden inerek kaçtığı belirtildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, toptancı ve yardımcısını Niğde Devlet Hastanesine kaldırdı. Ali E, kaldığı otel odasında olayda kullanılan ilaç ve enjektörlerle yakalandı. Zanlı, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ali E'nin 3 yıl önce Terminal Caddesi'nde bir doktorun muayenehanesine kurusıkı tabancayla girerek, doktorun eşinin kolunda bulunan bilezikleri gasbettiği, tutuklanan zanlının kısa süre önce tahliye edildiği bildirildi.

 

AA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 14:02:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?