2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Spor masörü yetiştirilecek

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, son zamanlarda sportif faaliyetlerin artması nedeniyle sporcuların dinlendirilebilmesi için spor masörlüğü kursu düzenledi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitim Dairesi Başkanlığı'ndan alınan izinle masör yetiştirme kursu açacaklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, yeterli sayı ve talep doğrultusunda sporla ilgili her kursu açabilecek durumda olduklarını söyledi.

Masörlük kursuna katılmak için şu ana kadar 40 kurs adayının il müdürlüğüne dilekçe verdiğini ifade eden Kaplan, “Gelen talepler doğrultusunda genel müdürlüğümüzle görüştük ve 10 Kasım - 22 Kasım 2008 tarihleri arasında 5 Şubat Spor Salonu'nda kursun verilmesini sağladık” dedi.

Türkiye'nin çeşitli illerinden çok sayıda katılımcının beklendiği kursa, Niğde'den üniversite öğrencileri dışında talep olmamasını endişe verici olarak değerlendiren Kaplan, “Öğrenci arkadaşlarımızın talepleri de bizim için önemli ancak Niğdeli çocuklarımızın da müracaat etmelerini bekliyoruz. Kursta, Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'nda görevli öğretim üyesi arkadaşlarımız ders verecekler” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 11:27:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?