30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

TDH'nin Niğde teşkilatı açıldı

TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ NİĞDE TEŞKİLATI AÇILDI

Türkiye Değişim Hareketi Niğde il teşkilatının açılışı, değişik partilerden 150 kişinin katılımıyla yapıldı.

Henüz resmi olarak kurulmayan ancak yurt genelinde örgütlenmesini sürdüren Türkiye Değişim Hareketi, Niğde'de il teşkilatını gövde gösterisi ile açtı. Bankalar Caddesi üzerinde açılan il teşkilatı binasının açılış törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Değişik partilerden istifa eden 150 kişinin katılımı ile yapılan açılışta konuşan Niğde kurucu il başkanı Tevfik Caymaz, ilk hedeflerinin yapılacak ilk genel seçimlerde iktidar mührünü almak olduğunu söyledi.

Türkiye Değişim Hareketi iktidarında adamı olanın değil hakkı olanın kazanacağını belirten Caymaz, "Partimiz resmi olarak kurulmasa bile şu ana kadar bin 500'ün üzerinde ön kayıt aldık. Bu rakam Niğde genelinde düşünüldüğünde yeni bir parti için oldukça iyi bir rakam. Bugün ise değişik siyasi partilerde üye olan ancak istifa eden 150'nin üzerinde yeni üyemizin ön kaydını aldık. Bu sayının her geçen gün artacağına inancımız tamdır" dedi.

Türkiye Değişim Hareketi ile diğer siyasi partilerde il ve ilçe örgütlerine yönelik yaşanan gece yarısı operasyonlarının söz konusu bile olmayacağının altını çizen Caymaz, "Gücümüzü önce haktan sonra halktan alacağız. Bir kez üye olan hiç kimsenin, kendi isteği olmaksızın partiden kaydı silinemeyecek. Bu kural parti tüzüğümüzün değiştirilmesi teklif dahi edilemeyen maddeleri arasındadır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından bireysel istifa dilekçeleri partilere gönderilmek üzere PTT'ye teslim edildi.

TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ NİĞDE TEŞKİLATI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 15:39:04
Güncelleme :15 Ekim 2009 Perşembe 19:12:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yavsan IP: 88.232.123.xxx Tarih : 10.12.2009 23:01:37

çok güzel allah hayırlı uğurlu etsin basarınız daim olsun