2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

TEB'den NESOB üyelerine kredi

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB) ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) arasında kredi protokol anlaşması imzalandı. 

NESOB binasında yapılan protokol anlaşmasına TEB Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Kahraman, Niğde Müdürü Salim Sarp ve NESOB Başkanı Fahri Eker katıldı. TEB ve NESOB arasında yapılan anlaşmanın il ekonomisine büyük katkı sağlayacağını söyleyen Fahri Eker, ticari faaliyetini geliştirmek isteyen veya kişisel ihtiyaçlarını karşılamak isteyen esnafın özel anlaşmalarla rahatlatılacağını ve böylece hızlı ve sürdürülebilir gelişimin yakalanacağını vurgulayarak, “Hizmet etmek için geldik ve öylede yapıyoruz” dedi. 

TEB Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Kahraman ise işletme bankacılığı olarak sivil toplum kuruluşları ile işbirliğine büyük önem verdiklerini belirtti. Konuşmaların ardından Fahri Eker ve Süleyman Kahraman protokol anlaşmasını imzaladı. Anlaşma kapsamında üyelere yüzde 17 faiz oranı ile 3-24 ay vade aralığında 25 bin YTL’ye kadar kredi kullanma imkanı sunuldu. Alınan kredilerde faizler her ay ana ödemeler ise 3 ayda bir alınarak faiz ve ana para arasında denge oluşturulacak. Anlaşmada ayrıca NESOB üyelerine nakit akışlarını düzenlemelerine yardımcı olmak üzere çek karnesi verilecek. Ayrıca kredi kullanan tüm oda üyeleri aldıkları kredi oranınca kaynak hesaba sahip olacak.
iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2007 Cumartesi 18:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?