2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Temizlik çalışması yapılıyor

Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki tüm mahalle, cadde ve sokakları temizlemek için genel bir temizlik çalışması başlattı.

Çok kapsamlı yapılacak olan temizlik çalışmasına 8 araç ve 25 personelin katıldığını belirten Niğde Belediye Başkanı Murat Zeren, "Temizlik ekiplerimiz, periyodik olarak kapsamlı genel temizlik çalışmalarını sürdürecek. Yeşil alanlar ile sokaklarımız bakımdan geçirilecek. Sivrisinek ve haşereyle mücadele için bütün mahallelerde günün 24 saatinde vardiyalı olarak çalışan ekiplerimiz, cadde cadde, sokak sokak ilaçlama çalışmalarını sürdürecek" dedi.
Yapılan her türlü hizmetin amacına ulaşabilmesi için hizmeti götüren ve hizmeti alan tarafların aynı hassasiyeti paylaşması gerektiğine de dikkat çeken Başkan Zeren, "Kendi sağlığımız ve toplumsal sağlığımız için temizlik kurallarına uyalım. Bizler de Niğde Belediyesi olarak temiz ve düzenli bir şehir için elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 17:58:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?