30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

TOKİ konutları dağıtmaya başladı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Niğde’de 5. etap projesi kapsamında yaptırılan alt gelir grubuna yönelik 304 daire sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Niğde-Bor arasında Kızılyer mevkisinde yaptırılan 5. etap alt gelir grubu 82 metrekarelik 304 konut, yüklenici firma tarafından belirlenen sıra ile sahiplerine teslim ediliyor.

TOKİ tarafından henüz kesin kabulü yapılmamasına rağmen evleri teslim etmeye başlayan yüklenici firmanın Niğde Kontrol Amiri Hüseyin Canbolat, konutların zamanında teslim edildiğini belirtti.

TOKİ tarafından Niğde’de toplam 2 bin 32 konut ile birlikte 1 ilk ve ortaöğretim okulu, 3 alışveriş merkezi, 3 cami, sağlık ocağı, kreş ve spor salonlarının yapıldığını ifade eden Canpolat, konutların bulunduğu alanın her şeyi ile yaşanacak bir yer haline geldiğini söyledi.

Evini teslim alan evli ve 1 çocuk babası Yalçın Afşar’ın anahtarını teslim alırken yaşadığı mutluluk gözlerine yansıdı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 14:45:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet IP: 85.110.214.xxx Tarih : 7.02.2009 17:11:46

Niğde-Bor Toki uygulamaları sayesinde Niğde ile Bor arasında yeni bir şehir inşa edildi.Böylece Niğde ve Bor birleşti diyebilİriz.Toplu konutlar ulaşımın kolay olması,Niğde Üniversitesine yakın olması ve gelişime açık olan bir yerde bulunması nedeniyle başarılı bir uygulama olmuştur, emeği geçen herkese teşekkürler...