3
Mayıs
2024
Cuma
NİĞDE

TOKİ kura çekilişi yapıldı

Niğde'de, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan konutların kura çekim töreninde ismi çıkan bazı vatandaşlar sahaya atlarken, bazı talihliler ise gözyaşlarına hakim olamadı.

TOKİ tarafından Niğde'de alt gelir grubu vatandaşlar için yaptırılan 304 dairenin kura çekim töreni, Bor İlçesi 100. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. 640 kişinin katıldığı kura çekiminde kuradan çıkan vatandaşlar yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşadı.

Noter huzurunda yapılan kura çekimlerinde Hanım Bayındır isimli şehit annesi, sadece ev belirleme kurasına katılarak 304 konut içerisinde ilk evin sahibi oldu. İsimlerinin okunmasıyla sevinç çığlıkları atan bazı vatandaşlar ise salona atladı ve kurayı çeken personele sarılarak ağladı.

Niğde Belediyesi'nde işçi olarak çalışan Durmuş Demirtaş, 45 yaşından sonra ev sahibi olduğunu belirterek, "Çok ihtiyacım vardı. Durumumu anlatabilecek halde değildim. Allah ihtiyacı olan herkese bu duyguyu nasip etsin. Hayatımın en mutlu anını yaşıyorum" dedi. Kurada adı çıkan ve TOKİ konutlarında kapıcı olarak görev yapan Adnan Atlan ise dizlerinin üzerine çökerek dua etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2008 Cuma 15:33:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?