6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

'Üretmenin gururunu yaşıyoruz'

NİĞDE ALTYAPI İHTİYAÇLARINI KENDİ KARŞILIYOR

Niğde Valisi Alim Barut, il genelinde özel idare imkanlarıyla yapılabilecek her türlü hizmeti kendilerinin ürettiğini belirterek, üretmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Niğde İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhittin Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Nebol, Destek Hizmetleri Müdürü ve teknik personeli ile birlikte Bor İlçesinde bulunan Pınarbaşı Konkasör Şantiyesi'nde incelemelerde bulunan Niğde Valisi Alim Barut, yetkililerden şantiye hakkına bilgi aldı. Üretmenin, kendi kendine yetiyor olmanın hazzının farklı bir duygu olduğunu vurgulayan Vali Barut, kendi imkanlarını kullanan İl Özel İdare'sinin yaptığı üretimle çalışmalarını daha hızlı yürüttüğünü kaydetti.

Niğde'nin, KÖYDES projesini en hızlı uygulayan iller arasında olmasının altında Özel İdare şantiyesinin bulunduğuna dikkat çeken Vali Barut, "Şu an içinde bulunduğumuz şantiye bunlardan biridir. Projelerimizi oluşturduk, ihtiyaçlarımızı belirledik ve burada yapılan üretim sayesinde ivedi bir biçimde projelerimizi uyguladık. Projelerde hem maliyeti düşürdük, hem de hızı artırdık. Biz filler malzemede, mıcırda dışa bağımlı olsaydık, belki şu an hala projelerimiz tamamlanmamış olacak ve daha maliyetli iş çıkaracaktık. Üretmenin hazzını yaşıyoruz. Üretmenin gururunu yaşıyoruz. Kendimiz üretiyoruz, kendimiz kazanıyoruz. Üretime aktif katılmamız bizi diğer illerden bir adım öne çıkartıyor. Bu memnuniyet vericidir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 15:06:03
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 16:43:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?