30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

Validen gazetecilere iftar


Niğde Valisi Sebahattin Öztürk, Cuma akşamı Grant Hotel’de basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

İftara Niğde Valisi Sebahattin Öztürk ve Garnizon Komutanı Osman Nuri Erkan’ın yanı sıra Belediye Başkanı Faruk Akdoğan , Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Ağır Ceza Reisi Mustafa Öztürk, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Ayduğan, basın mensupları ve protokol diğer üyeleri katıldı.

Vali Öztürk, iftar yemeğinde ayrıca Amasya Sağlık Hizmetleri Komutanlığına atanan İl Jandarma Alay Komutanı Osman Nuri Erkan’a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket ve hediye verdi.

Vali Öztürk yaptığı konuşmada ise şunları söyledi: “Garnizon Komutanımız Osman Nuri Bey, kendi iradesiyle Malatya’da sağlıkla ilgili üst düzey bir komutanlığı atanmıştır. Bundan sonraki çalıştığı süre içinde kendisine başarılar diliyoruz. Sağlıklı ve sıhhatli bir yaşam diliyoruz. Burada geçirdiği süre içerisinde kendisine alıştık, gerçekten kendini yetiştirmiş, entellüktüel birikime sahip bir komutanımız. Dolayısıyla aslında kendisi mutlu ama biz hüzünlüyüz. Böyle nitelikli bir yöneticiyi Niğde olarak kaybetmiş olmaktan hüzünlüyüz. Kendisine hayırlı yolculuklar diliyoruz” dedi.

Garnizon Komutanı Osman Nuri Erkan ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sayın Valim benim hakkımda o kadar güzel şeyler söyledi ki ben şimdi gidip-gitmemek konusunda bir kararsızlığa düştüm. Ben bu yemek için bulunan herkese teşekkür ediyorum. Burada çalışmaktan, bu ilin çatısı altında bulunmaktan inanın çok memnundum. Devlet memuru olmanın gereği bu. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum”. Dedi.  

Ajanslar
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2009 Salı 08:45:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?