3
Mayıs
2024
Cuma
NİĞDE

Vali'den şehit ailesine ziyaret

Niğde Valisi Sebahattin Öztürk, Darboğaz Kasabasına gelerek 30 Ağustos'ta İzmir de patlayan bir bomba sonucu şehit olan Hüseyin Arısoy'un ailesini ziyaret etti.

Beraberinde İl Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Osman Nuri Erkan ve İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ile Darboğaz Kasabasına gelen Vali Öztürk burada Ulukışla Kaymakamı Faruk Erdem, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Talip Kurt, Darboğaz Belediye Başkanı Mustafa Kuzum, İl Genel Meclis Üyesi Kamil Ünal, Şehit Babası Zeki Arısoy Anne Arife Arısoy ve amcaları tarafından karşılandı.

Büyük Türk Bayrağının asıldığı Şehit evine anne baba ve yakınlarına bayram ziyaretine geldiklerini söyleyen Vali Öztürk, yaşanılan bu topraklarda bir şekilde bedel ödendiğini belirtti.

Vali Öztürk, "Bin yıldır bu topraklar üzerinde yaşıyoruz ve bedel ödüyoruz. Savaşlardır, Kurtuluş Savaşıdır, terördür yani bir şekilde bedel ödeniyor. Temennimiz acıların azalması, ana babaların üzülmemesi. İnşallah bunun sonu gelecektir. Şehidimiz terör bölgesinde olmamasına rağmen teröre kurban gitti. İnanıyorsanız bunu kader olarak göreceksiniz Allah sabır versin. Bizler anne ve babaya şükran borçluyuz. Devlet olarak her zaman yanınızdayız. Bir ihtiyacınız veya talebiniz olması halinde 24 saat kapımızın açık olmasını bilmenizi istiyoruz" diye konuştu.

Şehit Babası Zeki Arısoy Vali Sebahattin Öztürk ve beraberindekilerin ziyaretinden memnun olduğunu, acılarını biraz da olsa hafiflettiklerini söyleyerek gelen herkese teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 17:53:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Burhan ŞAHİN IP: 81.213.152.xxx Tarih : 12.12.2008 19:45:27

vali ne güzel de söylemiş inanıyorsanız buna kader diyeceksiniz evet öyle bu Allah ın isteği bize onun durumunu nasıl ağırlandığını gösterseler onun için almayı keser kendi halimize ağlardık Hacı Hüseuin ARISOY cennetteki köşküne girerken bizleri unutma seni çok seviyoruz