30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

Ve Vali veda etti

VALİ ÖZTÜRK NİĞDE'YE VEDA ETTİ

Niğde Valiliği görevinden Erzurum Valiliği'ne atanan Sebahattin Öztürk, onuruna verilen yemekte Niğde'ye veda etti.

Niğde Belediyesi tarafından onuruna verilen veda yemeğine katılan Vali Sebahattin Öztürk, neşeli başladığı yemekte hüzünlü anlar yaşadı. AK Parti Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Nuri Ayduğan ile resmi kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katıldığı programda Vali Öztürk Niğde'ye veda etti.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Vali Öztürk'ü örnek alınması gereken bir yönetici olarak gördüğünü belirterek, “Kendisi ile çok daha uzun süreler çalışmak isterdik ama nasip olmadı. Niğde'den gittiği için üzgünüz ancak Erzurum gibi bir ile gittiği için önünün açık olduğunu gördüğümüz için de sevinçliyiz. Sizi çok daha yüksek mevkilerde görmek arzumu açıkça dile getirmek istiyorum. Her şey gönlünüzce olsun” dedi.

Milletvekili Selamoğlu ise kısa bir süre çalışmış olmalarına rağmen Vali Öztürk ile tam bir uyum içerisinde olduklarını ifade etti.

Vali Sebahattin Öztürk ise Niğde'ye veda ederken hakkında söylenen güzel sözleri ne kadar hak ettiğini bilemediğini, ancak hat etmek için çalıştığını kaydetti. Bundan sonraki görev yapacağı yerlerde de bu amaç üzerinde olacağının altını çizen Vali Öztürk, “Türkiye'de bizim yaptığımız işi yapan çok fazla insan var, buralara gelememiş valilik görevlerine atanamamış birçok insan bu görevi en az bizim kadar veya bizden daha iyisini yapabilir. Ancak benim iddialı olduğum bir şey var, ben insanların gönlünü kazanmak için çok ama çok gayret sarf eden bir insanım. Niğde benim için görev olarak bugün itibariyle bitti. Buradan artık en ufak bir menfaat veya beklentim olmaz. Fakat geride kalanların halkımın bana gösterdiği sevgi işte benim taltifim bu. Biz arızalı bir kuşağın mensuplarıyız. Gençliğimizi bugünkü gençlerin anladığı anlamda yaşayamadık. Sıkıntılı anlardan geçtik. Bu yokluk ve yoksulluk bize ülkemizi, insanlarını, kültür ve tarihini sevmek fırsatını verdi” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Akdoğan Vali Öztürk'e hat çalışmasının yer aldığı bir tablo hediye etti. Vali Sebahattin Öztürk, bugün sabah saatlerinde Niğde Valiliği önünde yapılan uğurlama töreninin ardından Niğde'ye veda etti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 12:26:01
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 14:29:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?