30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

Yılın ailesi ödüllendirildi

Niğde Valisi Sebahattin Öztürk, Türk insanı için aile müessesesinin son derece önemli olduğunu belirterek, bu kurumun yaşatılması için model ailelerin ödüllendirilmesi gerektiğini belirtti.

Niğde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından belirlenen yılın ailesine Valilik makamında plaket verildi. Törende, 40 yıllık doktorluk hizmetinden 2009 yılı başında emekliye ayrılan 65 yaşındaki Mehmet Ali Alan ile 58 yaşındaki emekli öğretmen eşi Sevgi Alan, Vali Sebahattin Öztürk'ten plaket aldı.

Aile kavramının Türk insanı için son derece önemli olduğunu, Avrupa ülkelerinde çökme noktasına gelen bu kavramın ülkemizde ayakta kalması için devlet olarak bir takım jest ve desteklerde bulunulduğunu ifade eden Vali Öztürk, "Bu doğrultuda ülkemizde istikrarlı bir şekilde yaşantısını sürdüren ailelerimizi yılın ailesi olarak seçiyoruz. 35 yıllık örnek aile yaşantılarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Sevgi dolu uzun ömürler diliyorum"

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 18:26:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veli veli IP: 88.224.122.xxx Tarih : 20.05.2009 01:24:24

Sayın Dr MEHMETALİ ALAN  on yıldır doğru dürüst teşhis koyamıyordu bir erkek hastasına yapılan idrar tahlili neticesinde doğum yaparken idrar yolları zarar görmüş dedi hasta şaşkınlığından bir şey söyleyemeden eşine bakıp Dr muayene odasını ve hızla Devlet hastanesini terk etti bir daha niğde devlet hastanesinde muayene olmaya gitmedi bugerçekten yaşanmış bir olaydır...