6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

Yoksullara sıcak yemek

Niğde Belediyesi, kent merkezindeki ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtmaya başladı. Her gün dağıtılacak yemekler, ailelere iki öğün verilecek.

Niğde Belediyesi sosyal belediyecilik projeleri kapsamında kimsesiz ve ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtmaya başladı. Her gün yapılacak yemek dağıtımlarında ihtiyaç sahiplerine sabah ve akşam olmak üzere iki öğün sıcak yemek dağıtılıyor. Uygulamanın sadece Ramazan Ayı süresince ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği verilmesinin dışında her gün düzenli bir şekilde devam ettirilecek.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yaşlı, bakıma muhtaç ve sıcak yemek yapacak kimsesi olamayan, gerçek ihtiyaç sahibi ailelere, belediye bünyesinde oluşturulan birim kontrolünde sıcak yemeklerinin dağıtıldığını, imkanlar ölçüsünde ise kıyafet yardımlarında da bulunduklarını belirterek, “Belediyeciliği, fiziki, kültürel ve sosyal belediyecilik olarak yapıyoruz. Sosyal belediyecilik adına da fakir fukaranın, garip gurabanın yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Daha birçok sosyal projeye imza atacak olmaktan da mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2010 Cumartesi 14:11:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?