3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Aydın: Gizli nikah yapmadım

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, son günlerde Sivas'ta konuşulan 'Başkan Aydın gizli bir nikah yaptı' şeklindeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Başkan Sami Aydın, bir program sonrasında gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin, "Son zamanlarda kentte gizli bir evlilik yaptığınız şeklinde bazı dedikodular var. Bu konuda ne söyleyeceksiniz" sorusuna gülerek cevap veren Başkan Aydın, kısa zamanda değişik alanlarda iyi hizmetler verdiklerini düşündüklerini ancak yapılan işlerin bir boyutunda siyaset olduğu için herkesin bir şeyler söyleyebileceğini ifade etti.

Aydın, "Eğer hizmetlerinizde hırsızlık yapmıyor, iyi çalışıyor ve bir şeyler üretiyorsanız, bu defa sizin sadece özel hayatınız, özel hayatınızla ilgili iftiralar kalıyor. Bu tür dedikodular ve iftiraların siyaseten kimseye bir şey kazandırmayacağı bir gerçektir. Bunlar şahsımızı yıpratmak için yapılıyorsa, bu tür dedikoduların şahsımızı yıpratması da mümkün değildir. Herkese açık bir yaşantım ve mutlu bir ailem var. 1988 yılında ilk ve inşallah son kez evlendim. 3 çocuğum var. Böyle bir konunun ortaya atılmasından sadece üzüntü duyuyorum" diye konuştu

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 10:29:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?