3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Tartıştığı eşinin yüzüne kezzap attı

SİVAS’ta yaşayan 40 yaşındaki Kadim Durna, kendisini terk eden tartıştığı imam nikahlı eşi 36 yaşındaki Yurdagül Binici’nin yüzüne kezzap attı. Kadının sağ gözünün görme yeteneğini yitirdiği belirtilirken, olaydan sonra yakalanan Kadim Durna ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Yurdagül Binici, 11 yıl önce Kadim Durna ile imam nikahıyla evlendi. Aile bir süre sonra çalışmak amacıyla Balıkesir’e gitti. Bu evlilikten 3 çocuk sahibi olan Yurdagül Binici, bir türlü düzenli iş tutturamayan eşi ile sık sık tartışmaya başladı. Bir yıl önce de Durna'yı terk ederek çocukları ile birlikte Sivas’a döndü. Kadim Durna, dün akşam saatlerinde Yurdagül Binici'nin Altıntabak Mahallesi Kütüklü Sokak'ta evine gelerek barışmak istedi. Yurdagül Binici’nin barışma teklifine hayır yanıtı vermesi üzerine Kadim Durna, iddiaya göre yanında getirdiği şişedeki kezzabı imam nikahlı eşinin yüzüne atarak kaçtı.

Komşuları tarafından kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Göz Servisi'nde tedavi altına alınan Yurdagül Binici’nin yüzünde 1’inci dereceden yanıklar bulunduğu ve sağ gözünün şu anda görme yeteneğini yitirdiği belirtildi.

Olaydan sonra kaçan Kadim Durna, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Çılgın koca ifadesinin alınmasının ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 11:47:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Baba IP: 91.55.94.xxx Tarih : 11.01.2008 01:36:39

Bu nasil i$ arkadas polis yakaliyor savci serbest birakiyor bu adam masummu? sucu yokmu belliki adam pilanli gelmis nerede bu adalet denen pasli mekanizma calismiyormu bozukmu madem serbest birakicaktiniz niye yakaladiniz yakaladiniz niye serbes birakiyorsunuz kardesim simdi bu adam kahvehaneye gidip yaptiklarini övünerek anlatir böyle olaylarin cezasiz kalmasi diyer suca meyilli olanlara cesaret verir Sayin savcim sizler adaleti temsil ediyorsunuz lütfen efendim toplumumuzda ve memlekatimizde cani yanan bu garip gurabaya siz destek olmaz hesap sormaz iseniz kim soracak yani yasarken bile isimiz Ahiretteki hesap gününemi kaldi?Bu olay beni sonderece üzdü Bir Sivasli olarak utandim Bacimiza gecmis olsun O kezzapcininda Savci cezasini vermiyorsa Alllah belasini versin Senin gibilerin yeri belli.