5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Bayramda kurbanlıklar belediyeden

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde Kurban Bayramı'nda belediye tarafından ihtiyaç sahibi olan 60 aileye canlı kurbanlık yardımı yapacağı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak yazılı açıklama yapan Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, Belediye ile ilçedeki dernek, vakıf ve hayırsever işadamlarının destekleri ile temin edilen 60 adet kurbanlık koç'un, ihtiyaç sahibi ailelere verileceğini kaydetti. İlçede bu yıl ilk kez böyle bir uygulamaya imza attıklarını belirten Başkan Eren, "Başlattığımız bu kampanyaya destek olan dernek, vakıf ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Bu kampanyanın önümüzdeki kurban bayramlarında da devam edeceğini ifade eden Eren, "İlçemizde tespit ettiğimiz ihtiyaçlılara kurbanlıkları canlı olarak teslim edeceğiz. Onların da bu bayram kurban sevincini yaşamalarına vesile olmak istiyoruz" diye konuştu. Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, kurbanlıkları ilçe merkezinde ve çevre köylerde oturan ihtiyaç sahibi ailelere Çarşamba günü düzenlenecek tören ile teslim edileceğini söyledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 13:21:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 78.187.15.xxx Tarih : 18.12.2007 11:47:01

İhtiyaç sahiplerine kurban verilmesi bence dinen de uygun değil. Çünkü durumu iyi olan insanların yapabileceği bir ibadet bu. Belediyenin bu uygulaması bence gösterişden ileri gidemez... www.haber58.com