4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

BBP İl Başkanı toprağa verildi

Hacdan dönen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu karşılamak üzere Ankara'ya giderken geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden Sivas İl Başkan Yardımcısı Erman Tunç, kılınan cenaze namazının ardından toprağa defnedildi.

Edinilen bilgiye göre, hacdan dönen BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu karşılamak üzere Ankara'ya giden BBP İl Başkan Yardımcısı Erman Tunç'un (43) kullandığı 58 AT 216 plakalı otomobil, Yozgat'ın Akdağmadeni İlçesi çıkışı 8. kilometresinde takla atmış, sürücü Tunç ile otomobil içerisinde bulunan BBP Sivas İl Başkanı İsmail Yıldırım (38) ile BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcı (56) yaralanmıştı.

Kazada hayatını kaybeden Tunç için bugün cuma namazının ardından Meydan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, Vali Yardımcısı Ali Mantı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Toy, BBP Genel Sekreteri Nevzat Yanmaz, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazı sırasında Vali Yardımcısı Ali Mantı ile BBP Genel Sekreteri Nevzat Yanmaz'ın arasında saf tutan Tunç'un oğlu Alper Batu Tunç, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze namazının ardından Tunç'un cenazesi, Yukarı Tekke Aile Mezarlığı'nda okunan dualar eşliğinde defnedildi.

Bu arada, kazayı yaralı olarak atlatan BBP İl Başkanı İsmail Yıldırım'ın tedavisinin Sultan 1. İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi'nde, diğer yaralı olan Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Mustafa Yazıcıoğlu'nun da Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altında bulunduğu, her 2 yaralının da sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi. Hacdan dün dönen BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun bu akşam Sivas'a geleceği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 16:26:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?