4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Bürosunda ölü bulunan avukat toprağa verildi

Sivas'ta dün akşam bürosunda ölü olarak bulunan Avukat Ömer Faruk Benel, düzenlenen cenaze töreni sonrasında Yukarı Tekke Aile Mezarlığı'nda defnedildi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde müvekkil Tuba Yıldırım, avukatı Ömer Faruk Benel ile görüşmek üzere Hikmet Işık Caddesi üzerindeki Şenyurt Sitesi'ndeki Benel'in bürosuna gitti. Burada bir süre Benel ile konuşan Yıldırım, Benel'in rahatsızlanarak, oturduğu koltuğa yığılmasından sonra 112 Acil Ambulans Servisi'ne telefon açarak ambulans çağırdı. Sağlık görevlilerin yaptığı kontrolde Benel'in öldüğü anlaşılınca olay yerine polis çağırıldı. Cumhuriyet savcısının talimatı üzerine Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılan Benel'in cesedine otopsi yapıldı. Otopsi sonucu Benel'in kalp krizinden öldüğü anlaşıldı.

Avukat Ömer Faruk Benel'in cenazesi, öğle namazından sonra Meydan Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Yukarı Tekke Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine Belediye Başkanı Sami Aydın, Baro Başkanı Mustafa Coşkun ile avukatlar ve Benel'in yakınları katıldı.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 21:31:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?