7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Fanatik taraftara kombine bilet

Sivas Valiliği tarafından organize edilen bayram programı sonrasında çocuk yuvası ile huzur evini ziyaret eden protokol üyeleri, yanlarında götürdükleri hediyelerle kimsesizleri sevindirdi. Vali Hasan Canpolat, huzurevinde kalan bir Sivasspor fanatiğine de kombine bilet hediye etti.

Valilik tarafından düzenlenen bayramlaşma programı Büyük Otel'de yapıldı. Sivas'taki tüm daire müdürlerinin katıldığı program sonrasında, Vali Hasan Canpolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fahri Erenel, Belediye Başkanı Sami Aydın ile eşleri ilk olarak Kore Gazisi Mahmut Ersan'ın evine giderek bayramını tebrik ettiler. Ardından Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yuvasına gittiler. Buradaki çocuklara Vali Hasan Canpolat zarf içinde 10'ar YTL verirken, Belediye Başkanı Sami Aydın 40'ar milyonluk giysi, Tugay Komutanı Fahri Erenel'de şeker ve çikolata ikram etti.

Çocuklarla yakından ilgilenilmesinden sonra yurt binasını ve yatakhaneleri gezen Vali Hasan Canpolat, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tahir Özel'den bilgiler aldı. Canpolat, Müdür Özel'e yurt binasının zemininin laminant parke yapılması, yatak ve mobilyaların düzeltilmesi talimatını verirken, Belediye Başkanı Sami Aydın da yurt binasının bahçe ve çevre düzenlenmesi, bahçe içine piknik, oyun ve spor alanları yapılması sözünü verdi.

Bu arada, yeni yapılması planlanan çocuk yuvası ile ilgili de konuşan Vali Canpolat, Muğla'da yapılan konak evler türündeki çocuk köyü projesinin benzerini Sivas'ta yapacaklarını söyledi.

Ardından Sivas Belediyesi'nin huzurevine gidildi. Burada kalan 73 yaşındaki Sivasspor'un kuruluşundan bu yana hiçbir maçını kaçırmayan Sivasspor fanatiği Selehattin Tagay'a Sivasspor'un kendi sahasındaki maçlarını izlemek için kombine bilet hediye edildi.

.
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2005 Perşembe 15:33:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?