3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Gazetecilerden Vali'ye veda

Sivas Gazeteciler Cemiyeti (SGC), son çıkan Valiler Kararnamesi ile Denizli Valiliği'ne ataması yapılan Sivas Valisi Hasan Canpolat için veda gecesi düzenledi. 

Basın Sitesi'ndeki SGC Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen veda gecesine Vali Hasan Canpolat, Vali Yardımcıları Mehmet Cangir, Mete Buhara, Zafer Ataman, Sivas'ta bulunan 2 mülkiye başmüfettişi, İl Genel Meclis Başkanı Ziya Şahin ile SGC Başkanı Fikret Ünsal, Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan, Sivas'ta görev yapan ajans, televizyon ve gazete temsilcileri ile basın mensupları katıldı. 

Gecenin açılış konuşmasını yapan SGC Başkanı Ünsal, Vali Canpolat'ın Sivas'ta önemli projelere imza attığını belirtti. Bunların başında iki önemli proje olduğunu kaydeden Ünsal, "Birincisi 10 milyon ağacın toprakla buluşturulması, ikincisi de 3 yıl sonra tam kullanılır hale gelecek olan Sivas Kültür ve Fuar alanıdır" dedi.
Ardından konuşan Vali Canpolat ise Sivas'ta görev süresi boyunca kendini yalnız bırakmayan ve her zaman destek olan basın mensuplarına teşekkür ederek, "3 yılı aşkın zamandır sizlerle birlikte çok önemli işlere imza attık. Bununla birlikte bir çok da anımız oldu. Bunların hiçbiri aklımdan çıkmayacak. Her şey için teşekkür ediyorum" dedi. 

Gecede basın mensupları ile Vali Canpolat arasında geçen anıların anlatılmasının ardından gece sonunda SGC Başkanı Fikret Ünsal, Vali Canpolat'a cemiyet adına teşekkür plaketi verirken, Sivaslı gazetecilerin de Vali Canpolat'ın çektiği ve cemiyet binasına astığı fotoğraf albümü hediye edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2006 Salı 13:04:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?