3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

İkisi de Kartaldı Sivas'ta çekilyor

Başrolünü Yeşilçam'ın ünlü simalarıyla birlikte paylaşan Kemal Sunal'ın yeğeni Haluk Sunal'ın paylaştığı 'İkisi de Kartaldı' adlı dizinin finali Sivas'ta çekilmeye başladı.

Başrollerini ünlü sanatçı Kemal Sunal'ın yeğeni Haluk Sunal, Yeşilçam'ın unutulmaz simaları Sırrı Elitaş, Enver Dönmez, "Kurtlar Vadisi" dizisi oyuncularından Erdoğan Keleş, Sevgi Sarıkaya, Ali Güney ve Maşallah Ekrem'in paylaştığı, Halit Arıkan'ın yönettiği 13 bölümlük "İkisi de Kartaldı" adlı dizinin finali Sivas'ta çekilmemeye başladı.

Selçuklular döneminden kalan Sivas'ın önemli tarihi mekanlarında çekilen filmin setinde açıklama yapan başrol oyuncusu Haluk Sunal, çok iddialı bir dizi çektiklerini söyledi. Filme Bingöl'den başladıklarını ve son olarak Sivas'a geldiklerini belirten Sunal, konu olarak alkolik bir babanın iki çocuğu ve karısına yaptığı eziyetin anlatıldığını kaydederek, "Bu dizide acılar içinde yaşam süren bir aileyi anlatıyoruz. Alkolik olan baba, karısını öldürdükten sonra yetiştirme yurduna verilen iki kardeşin birisi mafya, diğeri de psikopat oluyor. Bu çocuklar babaya kin güdüyor" dedi.

Sunal, "Bizler usta sinema oyuncularımızla bu projeye soyunduk. Bizler aktör değiliz; ancak aktör olmaya çalışıyoruz. Bu nedenle büyük beğeni toplayacağına inandığımız ve yılın en güzel dizisi olacak bu projeyi, seyircilerin kanal değiştirmeden izlemeleri için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Sivas'ı seçmelerindeki amacın 2 Sivaslı oyuncunun rol almasından dolayı olduğunu kaydeden Sunal, "Kurtlar Vadisi dizisinde 9 bölümde rol alan Erdoğan Keleş ile bayan oyuncumuz Sevgi Sarıkaya isimli arkadaşlarımız Sivaslı. Bizi buraya davet ettiler ve geldik. Belediye başkanı ve esnaf bize sıcak davrandı. Sivas'a önce çekinerek geldik. Ancak insanların sıcaklığı ve anlatılanların doğru olmadığını görünce, bizde Sivaslılara jest olması için finali burada bitirmek istedik. Sivas'ta 20-25 gün daha çekim yapacağız" dedi.

Filmin yönetmeni Halit Arıkan ise, 30 oyuncunun rol aldığı diziyi 13 bölüm olarak yapacaklarını belirtti.

.
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2006 Perşembe 17:12:37
Güncelleme :13 Ocak 2006 Cuma 16:41:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?