6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Öğrenciler birbirine girdi

Sivas'ta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) yaptığı sitede oturan karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavga sonucu evlerin kapıları kırıldı.

Edinilen bilgiye göre, İşhan mevkiinde TOKİ'nin yaptırdığı ve genellikle Cumhuriyet Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerin kaldığı sitede karşıt görüşlü 2 öğrenci grubu arasında gece saat 23.30 sıralarında belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine öğrenciler arasında yaşanan arbedede bir apartmanın giriş kapısının camı ve bazı öğrencilerin evinin kapısı kırıldı.

Kavga sonrasında bölgeye gönderilen jandarma ekipleri, kavgaya karıştıkları iddiasıyla 8 öğrenciyi gözaltına aldı. Karakola götürülen öğrencilerin, alınan ifadelerinden sonra serbest bırakıldıkları bildirilirken, jandarma tüm blokların etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı.

Bu arada binada kalan ve ismini açıklamayan görgü tanığı, sitede yer alan tüm bloklardaki dairelerin çoğunda üniversiteli öğrencilerin kaldığını belirterek, "Gürültü gelince dışarı çıktık. Aşağıda kalabalık vardı. Bina önüne gelen jandarma, öğrencileri arabalara bindirerek götürüyordu" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 17:29:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?