4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Özbelsan hedef büyüttü

Sivas Belediyesi'nin yan kuruluşu olan Özbelsan A.Ş.'nin Sivas'a kazandırdığı Beton Yapı Elemanları ve Şehir Mobilyaları Fabrikası Sivas dışındaki şirketlere de ürünlerini satmaya başladı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Özelsan A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Şaban Kaya, ilk ürünü Amasya iline gönderdiklerini söyledi. Fabrikada üretilen mamullerden 2 kamyon sevkıyatın gönderildiğini ve bu sayının daha da artacağına ifade eden Kaya, "Kış aylarının bu soğuk günlerinde bu sevkıyatın yapılması çok önemli. Bu gönderilen mamuller biz fabrika çalışanlarını çok memnun etti. Ayrıca Sivas ekonomisine büyük bir katkı sağlamanın da mutluluğunu yaşamaya başladık" dedi.

Kaya, geçtiğimiz yıl sonuna doğru Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener tarafından açılışı yapılan fabrikada 4 mevsim üretim yapabildiklerini de sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 12:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fikret tümen IP: 88.230.171.xxx Tarih : 9.12.2006 11:48:23
özbelsan olarak kurmuş olduğunuz beton elamanları fabrikasında kimin zerre kadar emeği var iseALLAH onlardan milyonlatrca defa razı olsun niye derseniz hem şhir güzelleşiyor hem şehir ekonomisi canlanıyor hemsivasın tanıtımı yapılıyor hemde 30 kişilik çalışanı olan bir fabrika en az 1000 kişiye ekmek kapısı oluyor bundan daha güzel ne olabilir inşallah sivas eskiden göç veren iller arasında önde geliyordu bunun gibi değişik bir kaç fabrika dah kurulursa sivas göç veren değil göç alan iller arasına girer her şey için teşekkürler