4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Sağlıkspor atılım yapıyor

Sivas Sağlıkspor Başkanı Ziya Soybayraktan, açtıkları birçok branşta sporcularının müsabakalara katılacaklarını bildirdi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Soybayraktar, Sivas'ta sporun gelişmesiyle beraber, gençlerin sporun içerisine çekilerek, topluma faydalı, sağlıklı ve zinde bireylerin oluşturulması için yaptıkları faaliyetlerin başarı ile devam ettiğini belirterek, "Birçok branşta açtığımız faaliyetler, komple bir spor kulübü olmamız yolunda bizleri teşvik ediyor.

Bu faaliyetlerimizin sonunda sporcularımızın başarısı da ayrıca mutluluk kaynağımız olacak ve moral motivasyon bakımından bize güç verecektir. Bu anlamda katılacağımız bütün müsabakalarda ilimizi en güzel şekilde temsil edip, başarılı sonuçlar çıkarmayı bekliyor ve buna inanıyoruz" dedi.

Ziya Soybayraktar, Sağlıkspor bünyesinde faaliyet gösteren branşlardaki sporculardan boks takımının 4-9 Şubat 2006 tarihinde Balıkesir Gönen'de yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonası'na, 10 sporcuyla katılacağını söyledi. Soybayraktar, ayrıca 3-4 Şubat 2006 tarihinde Alanya'da yapılacak olan Kulüplerarası Puanlı Tacettin Özsoy Gençler Büyükler Bisiklet Müsabakaları'na katılacaklarını, 2-5 Şubat 2006 tarihinde Sivas'ta yapılacak olan katılmak Gençler Doğu Grubu Tekvando Müsabakaları'na katılacaklarını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2006 Salı 13:46:02
Güncelleme :1 Şubat 2006 Çarşamba 15:23:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?