4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Sayısal loto çekilişi

Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişinde 6 rakamı bilerek 950 bin YTL ikramiye kazanan Suşehrili talihli, henüz ortaya çıkmadı.

Sayısal Loto'nun 4 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen çekilişindeki "1, 20, 38, 44, 45 ve 47" numaralarının tuttuğu kuponun Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde yatırıldığı belirtildi. Çekilişin üzerinden 2 gün geçmesine rağmen ortaya çıkmayan talihliyi çok merak ettiklerini belirten Suşehri'ndeki Sayısal Loto Bayii Osman Duman, talihlinin bir an önce ortaya çıkmasını istedi.

2000 yılından beri ilçede Sayısal Loto bayiliği yaptığını kaydeden Duman, ilk kez bu kadar büyük ikramiyenin ilçeden kuponu yatıran bir kişiye çıktığını belirterek, "Sayısal Loto'nun 4 Mart Cumartesi gecesi yapılan çekilişi sonucu büyük ikramiye olan 2.5 trilyon 3 ayrı yere çıktı. Bunlardan biride benim bayiliğini yaptığım işyerimde oynandı. Bu zamana kadar en yüksek ikramiyeyi yani 950 bin YTL'yi vermiş olduk. Ancak şu ana kadar Sayısal Loto talihlisi ortaya çıkmadı" dedi.

Duman, Suşehri İlçesi'nin bir çok ilçeye yakın ve merkezi durumda bir ilçe olduğunu da kaydederek, "Talihli kendini gizliyor. Suşehri İlçesi'nde olsaydı en azından duyulurdu. Tahminime göre kuponu çevre ilçelerdin gelerek yatıran bir talihliye de çıkmış olabilir. Bekleyip göreceğiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Mart 2006 Pazartesi 20:13:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?