6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Tarım'a atama

Sivas Tarım İl Müdürlüğü'ne, Bursa Tarım İl Müdürlüğü Gıda Kontrol Şubesi Müdürü olarak görev yapan Mehmet Kaya atandı.

Makamında basın mensupları ile tanışma toplantısı düzenleyen yeni Müdür Kaya, daha önce Bursa Tarım İl Müdürlüğü Gıda Kontrol Şube Müdürü olarak görev yaptığını söyledi.

Sivas'ı ve Sivas tarımını bildiğini söyleyen Kaya, "Sivas tarımının gelişmesi için elimizden ne geliyorsa daha fazlasını yapacağız" dedi.

Yapacağı projeler hakkında da bilgiler veren Kaya, "AB ile ilgili olan projeleri Sivas'a kazandıracağız. Şu an için tarım konusunda 23 proje var. Bizler tarımcılar ve sivil toplum kuruluşları ile bu sayıyı daha yukarı çekmek istiyoruz. Ayrıca, bu akşam teravih namazından sonra da Sivas ve köylerinde çalışmalara başlayacağız. Bizde vakit kaybı olmaması lazım. Bu nedenle tüm köylere gidip, çiftçi sorunlarını dinleyeceğiz. Rapor hazırlayıp tekrar çiftçiyle köy kahvesindeki toplantıya gittiğimizde çözüm götüreceğiz" diye konuştu.

Sivas Tarım İl Müdürü Özkan Kayacan, istifa ettikten sonra yenire vekaleten Selim Karahan bakıyordu. 17 Ekim 2005 tarihinde Sivas Tarım İl Müdürü olarak göreve başlayan 34 yaşındaki müdür Mehmet Kaya, evli ve 2 çocuk babası.

.
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2005 Çarşamba 22:24:08
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 01:27:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?