7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Toptancıya destek ziyareti

Sivas'taki Toptancılar Sitesi'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Sami Aydın ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Hacı Osman Yıldırım, sitenin geliştirilmesi ve sorunlarının çözülerek modern bir iş merkezi haline dönüştürülmesi amacıyla esnafla görüşmeler yaptı. Yapılan görüşmeler sonrasında sitenin 7 ayrı sorununun olduğu belirlendi.

Sitenin sorunlarını dernek yöneticilerinden ve üyelerden dinleyen Belediye Başkanı Sami Aydın, bu problemleri en kısa zamanda çözeceklerini ve burayı şehre yakışır bir iş merkezi yapacaklarını ifade etti.

Sitede faaliyette bulunan bütün işletme sahipleri ile Ramazan ayı içerisinde Ticaret ve Sanayi Odası'nda geniş katılımlı bir toplantı yapılarak, sorunların çözümü konusunda bir protokol düzenlenmesi kararlaştırılan ziyarette, 282 işyerinin bulunduğu Toptancılar Sitesi'nin sorunları maddeler halinde şu şekilde belirlendi: "Sitenin etrafının çevrilerek, giriş çıkış noktalarının belirlenmesi ve güvenlik bandının oluşturulması. Zabıtanın siteyi sürekli kontrol ve denetim altında tutması. Çevre yolu üzerinde bulunan ana caddenin yeşil bant olarak yeniden düzenlenmesi. Sitede hizmet veren İş Bankası ve Akbank şubeleri önündeki pak alanının düzenlenmesi. Kapalı çöp konteynırlarının konularak, düzenli temizlik hizmetinin verilmesi. Alt yapının yeniden düzenlenerek, logarların tamir edilmesi. Siteye tatlı su verilmesi".

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2005 Çarşamba 12:51:10
Güncelleme :14 Ekim 2005 Cuma 06:01:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?