7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Yolcu otobüsü ile minibüs çarpıştı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde buzlanma nedeniyle yolcu otobüsü ile minibüs çarpıştı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'dan Suşehri'ne yolcu taşıyan Nevzat Karakaya yönetimindeki 34 TB 9359 plakalı otobüs, Kemalpaşa Mahallesi'ndeki şehirler arası otobüs terminalinin yaklaşık 150 metre ilerisindeki rampada aşırı buzlanma nedeniyle kayarak kontrolden çıktı.

Bir süre sürüklendikten sonra kaldırıma çarparak durabilen otobüsteki yolcular, araçtan indi. Sivas Caddesi'ni trafiğe kapatan otobüsü kurtarma çalışmaları devam ederken, şehir içi hattında çalışan, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 58 M 9293 plakalı yolcu minibüsü de kontrolden çıkarak otobüse çarptı.

Yolcuların yara almadan kurtulduğu kazada, araçlarda maddi hasar oluştu.

Trafik ekipleri sürücüleri zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyardı. Suşehri Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkilileri de Suşehri ve çevresinde kar yağışının devam ettiğini, kar kalınlığının 16 santimetreye ulaştığını kaydettiler.

Kar yağışının 2-3 gün bölgede etkili olacağını ifade eden yetkililer, hafta sonu don olaylarının yaşanacağını belirterek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

AA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 13:06:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?