3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Belediye'den Ramazan hazırlığı

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Ramazan ayında kuracakları iftar çadırıyla ilgili çalışmalara başladıklarını bildirdi. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Aydın, Ramazan ayı hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırı kuracaklarını belirten Aydın, "Bu yıl da iftar çadırımızı şehrin merkezi olan Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesine kurmayı planlıyoruz. Ancak bu yıl değişiklik yapacağız. Vatandaşlarımızın iyi bir iftar yapmaları için yığılmaların önüne geçecek bir dizi çalışma yapacağız. İftar öncesi ve sonrasında bir dizi programlar yapacağız. İftar öncesinde Ramazan ile alakalı konuşmalar, ilahiler ve sohbetler yapılacak. İftar sonrasında da müzik, eğlence ve tiyatro gösterileri yapılacak" diye konuştu. 

Başkan Aydın, hayırseverlerin yemek vermesi halinde yemeklerin iftar çadırında dağıtılacağını kaydetti.
iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2006 Salı 18:08:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 85.108.70.xxx Tarih : 13.09.2006 00:29:04
İftar çadırının açılması bu geleneğin yaşatılması çok güzel başkan Sami AYDIN beyi kutlarız. Buralarda siyaset olmaması lazım sayın başkanın dünya görüşü sabıkalı bir görüş. Din istismarını oradada yapmamaları en büyük arzumuz. Refahlı zihniyetin klasik tiplemelerini orada görevli bile olarak görmek istemiyorum. www.haber58.com