4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Garajda çıkan yangında iki otomobil yandı

Sivas'ta park halindeki otomobillerin bulunduğu garajda çıkan yangında 2 otomobil ve 1 bisiklet yandı.
 
Edinilen bilgiye göre sabaha karşı saat 04.00 sıralarında İnönü mahallesi 7. sokak üzerinde bulunan ve içerisinde 2 otomobilin bulunduğu garajda belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Sivas Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında Fikri Gürpınar'a ait 58 DV 717 plakalı otomobil ile Kadir Koç'a ait 58 DE 455 plakalı otomobil tamamen yanarken, bir bisiklette de maddi hasar meydana geldi.
 
Yangınla ilgili olarak açıklama yapan yanan 58 DV 717 plakalı otomobilin sahibi Fikri Gürpınar, sabaha karşı komşu çocuklarının evine geldiğini ve garajda yangın olduğunu söylediğini belirterek, "Yangını komşu çocuklarının haber vermesi ile öğrendim. Gelip baktığımda otomobil yanmıştı. Yapacak bir şey yok. Kundaklama olayı gibi bir meseleyi de tahmin etmiyorum" dedi. 

Bu arada arabalarının yanmasını gözyaşlarıyla izleyen 11 yaşındaki Gamze Gürpınar'ı komşuları ve babası Fikri Gürpınar teselli etti. 

Diğer taraftan yanan 58 DE 455 plakalı otomobilin bir gün önce Kadir Koç tarafından satın alındığı da öğrenilirken, polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini tespit etmek için çalışma başlattı.
.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2006 Cumartesi 11:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?