6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Hoşgeldin minik Tuğba

Sivas'ta 2008 yılının ilk dakikalarında 1 kız çocuğu oldu. Normal doğum ile dünyaya gelen 2 kilo 800 gram ağırlığındaki bebeğin göbek adı, doğuma katılan Tuğba hemşirenin adı oldu.

Sivas Devlet Hastanesi'nde doğumu bekleyen 4 anne adayından en şanslısı Aslı Çiftçi (27) oldu. İkinci çocuğunu saatler 00.01'i gösterdiği sırada dünyaya getiren Çiftçi, normal doğum ile bir kız çocuğu doğurdu. Hemşireler tarafından yıkandıktan sonra basın mensubuna gösterilen bebeğe göbek adı olarak, doğuma katılan Tuğba hemşirenin adı verildi.

Bu arada doğumhane önünde merakla içeriden gelecek haberi bekleyen babaanne Kıymet Çiftçi, 9. torununun yeni yılın ilk bebeği olmasından dolayı ayrı bir mutluluk yaşadığını belirtti. Bu arada babaanne Çiftçi, ailesinden gelen telefona heyecanlı bir şekilde cevap vererek, "Gözünüz aydın, torunumuz yeni yılın ilk bebeği oldu" dedi. Babaanne Çiftçi, oğlu Mustafa'nın ilk kızının adının Amine olduğunu, yeni yılın ilk bebeği olan kız çocuğuna da bu isme yakın bir isim takacaklarını belirtti.

Bu arada ikinci çocuğu da kız olan anne Aslı Çiftçi, yeni yılın ilk bebeğini dünyaya getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Tuğba bebek, annesinin emzirmesinden sonra küveze alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 12:15:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?