7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Köprüde intihar girişimi

Sivas'ta eşi ve çocukları ile görüştürülmediğini ileri süren bir şahıs, Kayseri Köprüsü'nün korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu. İntihar girişiminde bulunan şahısla görüşme yapan Sivas Belediyesi'nde görevli Psikolog Doktor Osman Alacahan, ikna ederek, korkuluklardan içeri aldı.

Edinilen bilgiye göre, uzun süredir psikolojik sorunları olduğu için eşinin ailesi tarafından karısı ve çocukları ile görüştürülmediği öne sürülen S.M. (37), bunalıma girdi. Sabah saatlerinde Gökmedrese Mahallesi'ndeki kayınpederinin evine giderek, bir kez daha eşi ve çocuklarını görmek isteyen S.M., olumsuz cevap alınca, Kayseri Caddesi'nde üzerinde bulunan Kayseri Köprüsü'ne geldi. Buradaki korkuluklara çıkarak kendini aşağıya atmak isteyen S.M.'nin olduğu yere ilk olarak polis geldi. İtfaiye ekiplerinin de çağırılmasından sonra belediye görevlileri, köprü altına branda çekti.

Bu arada, görevli polis memurları S.M. ile görüşerek ikna etmek istedi. Yapılan tüm çabaların olumsuz çıkmasının ardından Aile Danışma Merkezi'nde ve Sivas Belediyesi'nde görevli Psikolog Dr. Osman Alacahan olay yerine çağırıldı. Alacahan, S.M.'yi ikna etmek istediği sırada, Nöbetçi Emniyet Müdürü Ali Yıldırım, S.M.'nin kayınpederini arayarak, damadının intihar etme girişiminde bulunduğu, ikna edebilmek için çocukları ve karısının getirilmesini istedi.

Alacahan'ın yaklaşık 15 dakika görüşmesi sonrasında ikna olan S.M., korkuluklardan güvenli bölgeye alınarak, polis aracına bindirilip, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2005 Pazartesi 13:58:53
Güncelleme :14 Ekim 2005 Cuma 06:04:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?