7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Soğuk belediye araçlarını da etkiledi

Sivas'ta etkili olan aşırı soğuk hava nedeni ile Sivas Belediyesi Temizlik Müdürlüğü'ne ait çöp kamyonları sabah dondu.

Sivas Belediyesi Temizlik Müdürlüğü, son bir haftadır yaşanan soğuk havanın ardından, temizlik faaliyetleri çerçevesinde çöp atıklarının toplanması için özel bir program hazırladı. Soğuk günler boyunca bir yandan kar temizliği, bir yandan da çöp toplama ve çevre temizliği çalışmalarını bir arada sürdüren belediye ekipleri, aşırı soğuklar sebebiyle araçlarda meydana gelen donma tehlikesine karşın özel önlemler almak için harekete geçti.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Levent Olgun, aşırı soğuk hava dolayısıyla çöp toplama araçlarında donmalar yaşandığını belirtti. Araçların kapalı garajlarda muhafaza edildiğine dikkat çeken Olgun, alınan tüm önlemlere rağmen Temizlik Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 9 aracın donduğunu söyledi. Geçici olarak bazı yerlerde aksaklıkların olabileceğini kaydeden Olgun, en kısa zamanda temizlik hizmetlerinin aksatılmadan devam edeceğini bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2008 Pazartesi 17:43:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alperen bağ IP: 81.215.191.xxx Tarih : 15.01.2008 14:33:40

ya ben sivaslıyım ama bu yıl iskenderuna tasindik şimdi keşke sivasta olsam diyorum çünkü 2 gün okullar tatilllllllllllll