4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Toplu Sünnet Şöleni hazırlıkları

Sivas Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 17.'si gerçekleştirilecek olan Toplu Sünnet Şöleni'nin hazırlıkları başladı. 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Toplu Sünnet Şöleni için, Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Çınar başkanlığında bir komisyon oluşturulduğunu açıkladı. Başkan Aydın, komisyonun yaptığı ilk toplantı sonrasında sünnet programının belirlendiğini kaydederek, "Bu yıl 17.'si düzenlenecek olan sünnet şöleninin 23 Haziran 2006 Cuma günü, saat 18.00'de 4 Eylül Spor Salonu'nda yapılması kararlaştırıldı. Sünnet müracaatlarının 05 Mayıs-09 Haziran 2006 tarihleri arasında Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü'ne yapılmasına, 03-12 yaş gurubu çocukların kayıtlarının yapılacağı Toplu Sünnet Şöleni öncesi velilerle bilgilendirme toplantısı yapılmasına, 21 Haziran'da Sosyal İşler Müdürlüğü'nde elbise dağıtımı gerçekleştirilmesine ve Toplu Sünnet Şöleni'nin bu yıl 23 Haziran 2006 Cuma günü 4 Eylül Spor Salonu'nda yapılmasına karar verildi" dedi. Başkan Aydın, sünnet edilecek çocukların ise törenlerin ardından 24-25 Haziran 2006 tarihleri arasında evlerine ziyaret yapılacağını sözlerine eklerken, belediye olarak hayırlı hizmetleri artırarak sürdüreceklerini belirtti. 

Başkan Aydın, şu ana kadar Sivas Belediyesi'nin çok sayıda maddi imkanı olmayan ailenin çocuğunun sünnetini gerçekleştirdiğine işaret ederek, "Bu yıl 23 Haziran günü, yine Toplu Sünnet Şöleni ile çocuklarımızı sünnet ettirmeyi istiyoruz. Sünnet olacak çocuğu olup maddi durumu iyi olmayan aileler, bugünden itibaren Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvurarak kayıt yaptırabilir. Kayıt işleminden sonra müdürlüğümüz gerekli bilgileri verecek ve çocuklarımızı 23 Haziran günü güzel bir törenle sünnet ettireceğiz" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2006 Pazartesi 13:42:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?