5
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

Yozgat Valisi Gökhan SÖZER'den yatırımlar hakkında açıklama

VALİ SÖZER YATIRIMLAR HAKKINDA AÇILAMA YAPTI
 
Vali Gökhan SÖZER, Yozgat'ın gündemindeki yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Fuar alanı, Adliye Sarayı ve Doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi veren Vali SÖZER, çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, bu çalışmaların sevindirici olduğunu ifade etti.Doğal gaz'ın, Yerköy ilçesine ve Organize Sanayi Bölgesine kadar geldiğini söyleyen Vali SÖZER, şehir ısıtmaları'nın Enerji Piyasası Kurumu tarafından "Yap -İşlet-Devret" modeliyle ihale edilerek, 2004 yılında şehir merkezine de geleceğini belirtti.
     
Adalet Bakanlığı tarafından çalışmaları başlatılan "Adliye Sarayı Eğitim Merkezi" nin de süreli bir ihale kapsamında 400 gün içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade eden SÖZER "Eski Cezaevi yerine yapılacak bu merkez için yıkım çalışmaları süratli bir şekilde sürdürüldüğünü kısa sürede de temelinin atılacağını" söyledi.
 
Şehir merkezine kazandırılacak olan Fuar Alanı hakkında da  açıklama yapan Vali SÖZER "Bu alandaki 5 bin metrekarelik kapalı alanın yıl sonuna kadar tamamlanacağını daha sonra da diğer kısımların ve çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla, Sürmeli festivali öncesi son şekliyle hizmete sunulacağını ifade etti.
Hakkı YURTLU
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2003 Salı 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 18:29:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?