5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

11 yeni araç

Yozgat Türk Telekom İl Müdürlüğü, il genelinde daha iyi hizmet vermek amacıyla 11 adet yeni aracı bünyesine kattı.

Yozgat İl Telekom Müdürü Metin Ay, Yozgat'ta geniş bir hizmet alanına sahip olduklarını belirterek, "Bu geniş hizmet alanında, yaklaşık 195 santral merkezinde 97 bine yakın abonemize verdiğimiz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi için yoğun çalışma içerisindeyiz. Genel Müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde il müdürlüğümüze şu an için 11 araç takviyesi yapılmıştır" dedi.

Araçları, kiralama usulüyle 36 aylık sabit fiyatla aldıklarını ifade eden Ay, "Bu noktada 8 binek, 1 transit çift kabinli pikap, 2 adet de 4x4 arazi vitesli aracımızı teslim aldık. Biz bunlardan birini Sorgun, diğerini de Yerköy İlçesi'ne ve il merkezimize verdik. Bu araçlardan 195 santral sahamızdaki hizmet kalitemizin yükseltilmesinde yararlanacağız. Abonelerimizin büyük bir kısmı kırsal olması nedeniyle araç sıkıntımız zaman zaman ön plana çıkmaktaydı. Bu araçlarımızı şoförsüz olarak kiraladık. Araçları kendi personelimiz kullanacak. Araçlarımız ful kaskolu olup personelimiz için her hangi bir risk oluşturmayacaktır. Bu araçlarla personelimiz arzı ihbarını aldıklarında arazı mahalline anında ulaşacaklardır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Mart 2006 Salı 20:43:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.yozgatspor.net IP: 85.107.226.xxx Tarih : 16.03.2006 22:06:50
Saagolun ama hala ılcelerımızde ınternet yok bu konu da daha duyarlı olunmalı gereklı alt yapı yozgatta olusturlmalıdır.