5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Polis okulunda eğlence

Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) tarafından "Moral ve Eğlence Gecesi" düzenlendi.

Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirilen Moral ve Eğlence Gecesi'ne Vali Gökhan Sözer, Vali yardımcıları İzzettin Sevgili, Hasan Kayhan, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Emniyet Müdürü Cumhur Kuluy, PMYO Müdürü Zuhuri Küçükakkaya, Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdürü Hüseyin Tanrıkulu, Emniyet Müdürlüğü ve Polis Meslek Yüksek Okulu mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan PMYO Müdürü Zuhuri Küçükakkaya, katılımlarından ötürü izleyicilere teşekkür etti. Gecenin hazırlanmasındaki amacın ağır bir göreve talip olan PMYO öğrencilerinin moral ve motivasyonunu yükseltmek olduğunu belirten Küçükakkaya, "Sayın Valimiz başta olmak üzere ilimizin değerli bürokratları, vatandaşlarımız ve diğer davetlilerle beraber olmaktan mutlu ve gururluyuz. Bu gecenin düzenlenmesindeki amacımız, adından da anlaşılacağı gibi stresli ve ağır bir göreve talip olan öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu yükseltmek, halkımızla kaynaşma ve dayanışmalarını sağlamak, kültürel ve sosyal yönden yetenek ve kabiliyetlerini tespit etmek ve iyi bir eğlence gecesi düzenleyerek birlik ve beraberlik içerisinde hoş vakit geçirmektir. Her türlü fedakarlığı göstererek yoğun bir tempoyla çalışıp bu geceyi hazırlayan, etkinliklerde görev alan, katkıda bulunan personelime, öğrencilerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra öğrenciler, sahneledikleri skeçler, halk oyunları ve okudukları şarkı ve türkülerle, katılımcıların neşeli dakikalar geçirmelerini sağladı.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 17:20:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ozan anar IP: 81.213.252.xxx Tarih : 7.01.2006 19:24:15
çok güzel bir geceydi.gerçekten iyi hazırlanılmış.emeği geçen herkesi kutlarım.