5
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

İş adamları biraraya gelecek

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde bulunan Amasyalı iş adamları Yeşilırmak Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (YESİAD) düzenlediği Amasya zirvesinde biraraya gelecek.
 
Basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında biraraya gelen YESİAD Başkanı Bekir Aydın, iş adamlarının ufkunu genişletmek için yaptıkları çalışmaları anlattı. 60'ın üzerinde üyelerinin bulunduğundan bahseden Aydın, Mayıs ayı içerisinde tanınmış bir iş adamını Amasya'ya getirerek, fikirlerinden faydalanmak için bir konferans düzenleyeceklerini açıkladı. Aydın, "Bunun yanı sıra 12 Haziran Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri öncesinde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde hayatlarını sürdüren Amasyalı iş adamlarını 11 Haziran tarihinde Amasya Zirvesi adı altında Amasya'ya getirerek, iş adamlarımızın birbirleriyle tanışmalarını ve fikirlerinden faydalanmalarını sağlayacağız" dedi. 

Mermerin Amasya'ya ciddi bir katma değer girdisi sağladığına dikkat çeken Aydın, "Bu zamana kadar Türkiye'de Amasya mermeri hiçbir literatüre girmemiş. Türkiye'nin yanı sıra yurtdışında da tanıtımını sağlamak için çalışmalarımız var" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2006 Cuma 15:41:44
Güncelleme :3 Haziran 2006 Cumartesi 12:53:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?