5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Bu kadar da olmaz ki

Gümüşhacıköy İlçesinde meydana gelen son olay şok etkisi yarattı.

S.S.Saray sulama Kooperatifi hudutları içinde bulunan 2 sondaj tahrip edildi. S.S.Saray sulama Kooperatifi Başkanı Mehmet Özkoparan yaptığı açıklamada:

Çiftçimize ve kooperatifimize yapılan saldırılarda S.S.Sulama Kooperatifi hudutları içinde bulunan Eslemez yolu , Vanlı kuyusu ile Yukarısuluk Mevkiinde ki, sondaj kuyularımıza kimliği belirsiz kişi veya kişilerce 03-12-04-12 tarihleri arasında trafolarımıza büyük zarar verilmiştir. Yerinde yapılan incelemelerde emniyet mensuplarına bilgi verilmiştir. Saldırganların trafoları elektrik direklerine çıkarak civatalarını keskiyle kesip aşağı atarak kırmışlar ve içinde ki, bakır telleri kabine giden büyük kaploları ve panodaki kaplaoları çalmışlardır.

S.S.Saray SulamaKooperatifi yönetimi olarak bu vahim durumu yetkili mercilere yazılı ve sözlü olarak başvurularının yapıldığı bu hırsızların bir an önce yakalanmasını ve ar zu etmekteyiz.”dedi. Bundan sonraki görevin emniyet mensuplarına düştüğünü hatırlatan S.S.Saray Sulama Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri "bu hainler bulunmalı" dediler. Daha önceki tarihlerde çalınan teller, kaynak makinesi ,dalgıç pompanın çalınıp bulunamadığını bildirdiler.İncelemelerde emniyet mensuplarına bilgi verilmiştir. Saldırganların trafoları elektrik direklerine çıkarak civatalarını keskiyle kesip aşağı atarak kırmışlar ve içindeki, bakır telleri kabine giden büyük kabloları ve panodaki kablaloları çalmışlardır.

 

Mükerrem Uzun/KentHaber/Amasya
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 23:46:33
Güncelleme :16 Aralık 2005 Cuma 11:34:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?