5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Çocuğa işkenceye tutuklama

Amasya'da, sırtında sigara söndürüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki çocuğu annesinden alan Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, küçük çocuğu kardeşi ile birlikte dedesi ve babaannesine teslim etti.

Amasya'da meydana gelen olayda anne P.Ç.'nin şikayetinden sonra gözaltına alınan Y.A. ve A.Ç. isimli şahıslar, polise verdikleri ifadenin ardından adliyeye sevk edildiler.

Şüphelilerden Y.A. isimli bayan, mahkeme tarafından tutuklanarak Amasya E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konulurken, A.Ç. isimli şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis, anne ile birlikte küçük M.M.Ç.'yi Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne götürürken, küçük M.M.Ç Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde 3 yaşındaki ablası C.Ç. ile buluştu. 2 kardeşin birbirleri ile buluşması yürekleri burkarken, küçük kardeşler birbirlerine sarılarak öpüştüler.

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından anne P.Ç.'den alınan küçük M.M.Ç., ablası C.Ç ile birlikte dede Mustafa Çevik ve babaanne Arife Çevik'e teslim edildi. Torunlarına bakmayı kabul eden babaanne ve dede, "Gücümüzün yettiği kadar bakacağız torunlarımıza" dediler.

Anne P.Ç. ise ağlayarak Sosyal hizmetler İl Müdürlüğü'nü terk etti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 18:58:38
Güncelleme :21 Şubat 2008 Perşembe 19:18:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan inbal IP: 88.241.113.xxx Tarih : 22.02.2008 21:58:57

yok ya bu anne olamaz.nasıl bi anne çocuğuna sigara basabilirki.eğitim eğitim eğitim başka bişi demek yanlış olur.