28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Artvin Hopaspor, Batum’da kampa girdi

Artvin Hopaspor, ikinci yarı hazırlıkları için Batum'da kampa girdi. Artvin Hopaspor, Teknik direktör Halil Meral yönetiminde, Yardımcı antrenör Ayhan Yavuz, futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ecevit Poshoroğlu ve yönetim kurulu üyesi Ramazan Karahan'ın bulunduğu kampta günde çift antrenman yaparak ikinci yarıya hazırlanıyor. Takım geri kalan zamanlarını da kamp yaptıkları otelde dinlenerek ve teorik çalışmalar yaparak geçiriyor.

Batum'da Sputnik Otel'de kamp yapan Artvin Hopaspor'u Türkiye Cumhuriyeti Batum Başkonsolos'u Şevki Mütevellioğlu, Hopa Belediye Başkanı Yılmaz Topaloğlu, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Altunsoy ile Artvin Hopaspor Kulüp Başkanı Casım Cihan Batum'a gelerek kamp yapan futbolcuları ve teknik kadroyu ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında bir değerlendirme yapan Hopa Belediye Başkanı Yılmaz Topaloğlu "Şanssız bir ilk yarı bitirdik. Karşılaşmaların çoğunu izledim. Hep üstün oynayan taraf biz olduk ama futbolda önemli olan topu filelere göndermek. Bu noktada yaşanan sıkıntıyı da Hopaspor aşmaya çalışıyor" dedi.

T.C. Batum Başkonsolosu Şevki Mütevellioğlu ise Hopaspor'un Batum'da kamp yapmasının Batum'daki idari ve yerel yöneticileri çok memnun ettiğine vurgu yaparak, "Batum sokaklarında Hopaspor arabasını gören Batumluların sevgi gösterileri görülmeye değerdi. Artvin Hopaspor Batum'da gönülleri feth etti" dedi.

Artvin Hopaspor Başkanı Casım Cihan, zorlu ve şanssızlık dolu bir ilk devre geçirdiklerini ifade ederek, "Çıkardığımız dersler var, noksanlarımızı gördük ve tedbir almaya çalışıyoruz. Sporda para faktörü önemli. Bizlerde bu faktörü kalıcı olarak aşmak için çareler üretme gayreti içindeyiz. Takımı Batum'da kampa aldık. Hocamızdan aldığımız bilgiler sevindirici ancak yapılması gereken bir-iki transferimiz daha var. Bunları da tamamladıktan sonra takımı Hopa'ya alıp, burada yapacağımız hazırlık karşılaşmaları ile 2. devreye iddialı bir şekilde başlayacağız." diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2006 Cumartesi 12:36:06
Güncelleme :14 Ocak 2006 Cumartesi 12:42:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?