28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Liseler masa tenisinde kapıştı

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce, Liselerarası Gençler (kız-erkek) Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakası düzenledi.

Artvin Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi spor salonunda yapılan, müsabakalara 6’sı kız, 9’u erkek okul takımı olmak üzere toplam 15 takım katıldı.

Toplam 53 sporcunun mücadele ettiği ve iki gün süren müsabakalar sonunda kızlar kategorisinde birinciliği Murgul Atatürk Lisesi, ikinciliği Artvin Lisesi elde ederken üçüncülüğü ise, Artvin Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi elde etti. Erkekler kategorisinde ise, birinciliği Artvin Anadolu Öğretmen Lisesi elde ederken, ikinciliği Artvin Anadolu Lisesi elde ederken üçüncülüğü ise Murgul Atatürk Lisesi elde etti.

Artvin’de masa tenisi sporuna olan ilgiden memnun olduğunu belirten Artvin Masa Tenisi İl Temsilcisi Ümit Aksu, şunları söyledi :” Müsabakalar çok çekişmeli ve zevkli geçti. Sporcular centilmenlik içerisinde birbirlerini yenmek için büyük çaba gösterdiler. Burada sporcularımızın gösterdiği performans ilimizin masa tenisi sporunun daha da gelişmesine katkı sağlayacaktır. Birinciliği elde eden takımlarımız Türkiye Şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil ederek, derece yapacaklarına inanıyorum.” dedi.

Bu müsabakalar sonucunda birinciliği elde eden okul takımları 26–29 Şubat 2008 tarihinde Aksaray ilinde yapılacak olan Masa Tenisi Liselerarası Türkiye Şampiyonasında Artvin’i temsil edecekler.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2008 Çarşamba 15:51:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?