30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Belediyenin kar mesaisi

Bayburt'ta yeni yılın ilk günlerinde etkili olan kar yağışının şehir merkezindeki ulaşımı etkilememesi için Bayburt Belediyesi ekiplerince, temizlik çalışması yapıldı.

Kar kalınlığının 20 santime ulaştığı şehir merkezindeki ulaşımın aksamaması için Bayburt Belediyesi ekipleri gece, gündüz yolların açılmasını sağladı ve tuzlama yaptı. Oluşturulan 5 ekip 2 gün boyunca sürdürdüğü çalışmasını tamamladı.

Şehir merkezindeki ulaşımın sorunsuz hale getirildiğini belirten Belediye Başkanı Bekir Çetin, "Mahalle aralarındaki dozer girmeyen bazı sokakların kar temizleme çalışmaları personelimiz tarafından beden gücüyle yapılmıştır. Amacımız insanlarımıza sıkıntı çektirmeden ve kazalara sebep vermeden sorunlarını halletmektir. Araçları olan vatandaşlarımızdan beklentimiz, bu tür yoğun kar yağışlarında araçlarıyla şehir merkezi içerisinde trafiğe çıkmamaları ve temizlik çalışması yapılan mevkilerde park yapmamaları gerekmektedir.Ayrıca çöp konteynırlarına sulu çöp dökmemeye özen göstermeleri bizlerin çalışmalarına kolaylık sağlayacaktır."dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 19:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?