6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Kurbanlarını aşevine bağışladılar

Her gün yaklaşık 650 yardıma muhtaç aileye sıcak yemek dağıtımı yapan Bolu Belediyesi Aşevi'ne, Kurban Bayramı süresince katkı vermek isteyen Bolulular adeta yarış içine girdi. Bu yıl geçtiğimiz yıllara oranla daha fazla kurban eti payı yardımı gelirken, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, aşevine kurban payı desteğinde bulunan 221 hayırseverin 2 bin 500 kilo et bağışı yaptığını açıkladı.

Bolu Belediyesi Aşevi'ne yapılan kurban eti payı katkısından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden ve aşevine destek veren hayırseverlere teşekkür eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her gün yaklaşık 650 yardıma muhtaç aileye yapılan sıcak yemek yardımını, Bolu halkı tarafından verilen destek sayesinde daha da arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

"Komşusu açken tok yatan bizden değildir" inanışının temsilcileri olarak başlattıkları hayır çarşısı ve aşevi projesinin gördüğü destekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, Kurban Bayramı süresince aşevine kurban eti payı katkısı sağlayan 221 hayırsever vatandaşa da teşekkür etti. Başkan Yılmaz, "Bolu insanının güzelliğini, yardımseverliğini, hoşgörülü oluşunu, hayra karşı yarış içinde olduklarını her zaman görüyoruz.

Netice itibariyle Bolu halkının aşevine ve hayır çarşısına yaptığı bağışlarda bunu görmekteyiz. Bunun yanında Bolu halkı bu bağışların, emin yerlerde, emin kişilere dağıtıldığını da biliyor ve buna inanıyor. Biz de onların bu davranışlarını düzgün bir şekilde dağıtabilmek için elimizden gelen gayreti büyük bir titizlikle göstermeye çalışıyoruz. Buna da devam edeceğiz. Bu güne kadar yaptıkları bağışlarla aşevi ve hayır çarşımıza destek veren hayırsever vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 14:07:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?