3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Çorum'da hüzün ve gözyaşı

Çorum merkeze bağlı Yoğunpelit Köyü'nde yağmurdan korunmak için sığındıkları kulübeye yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybeden 4 kişiden üçünün cenazesi bugün toprağa verildi.

Yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybeden Mehmet Şekerci (47) dün toprağa verilirken, yurtdışından akrabaları beklenen Zülfikar (55), Gülseren (22), Akın Eral (7) cenazeleri bugün Çorum Devlet Hastanesi morgundan alınarak Yoğunpelit Köyü'ne götürüldü.

Ölenlerin naaşları burada kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi. Cenaze törenine CHP Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, CHP Çorum İl Teşkilatı yöneticileri, ölenlerin yakınları, akrabaları ve köylüler katıldı.

Önceki gün Çorum'dan Yoğunpelit Köyü'ne traktörle dönmekte olan Mehmet Şekerci, Zülfikar Eral, Gülseren Eral, Seyhun Eral, Akın, Ali ve Anıl Eral yağmurun başlaması üzerine köy girişinde bulunan kulübeye sığınmışlar, kulübeye yıldırım düşmesi sonucu Zülfikar (55), Gülseren (22), Akın Eral (7) ve Mehmet Şekerci (40) ölmüş, Seyhun (35), Ali (8) ve Anıl Eral de (2) yaralanmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2005 Pazar 23:21:52
Güncelleme :29 Eylül 2005 Perşembe 17:40:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?