3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Engelli çocukların mutlu günü

Çorum Rehberlik Araştırma Merkezi ve Öğretilebilir Özürlü Çocukları Koruma Derneği, temin ettiği giysi ve botları eğitim gören 80 engelli çocuğa hediye etti.

Dernek tarafından Zübeyde Hanım Eğitim Uygulama ve İş Eğitimi Okulu'nda eğitim gören özürlü çocuğa düzenlenen törenle giysi yardımında bulunuldu.

Çorum Rehberlik Araştırma Merkezi ve Öğretilebilir Özürlü Çocukları Koruma Derneği Başkanı Semiha Arzoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası ile İskilip Greyder Ayakkabı Fabrikası'ndan mont, bot ve eşofman temin ettiklerini, bu giysi ve botları eğitim gören engelli çocuklara hediye edildiğini kaydetti.

Çorum Rehberlik Araştırma Merkezi ve Öğretilebilir Özürlü Çocukları Koruma Derneği Başkanı Semiha Arzoğlu, Zübeyde Hanım Eğitim Uygulama ve İş Eğitimi Okulu'nda 17 yaş üstü İş Eğitim Merkezi açıldığını belirterek, 17 yaşından büyük özürlü çocukların merkeze kayıtlarının yapılmasını istedi.

Arzoğlu, İş Eğitim Merkezi'nin açılmasıyla birlikte, özürlü çocuklara burada eğitim vereceklerini ve kendilerine birer meslek sahibi yapma imkanı sağlayacaklarını ifade ederek, özürlü çocukları olan ailelerin mutlaka çocuklarını bu okula yazdırmaları gerektiğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 15:04:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?