3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Her akşam bin 500 kişiye iftar

Çorum Belediyesi tarafından Tekel binası arkasında bulunan otoparka kurulan İftar Çadırı'na öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Belediye tarafından organize edilen, ancak yapılan harcamalar hayırsever işadamları tarafından karşılanan iftar yemeklerini tercih edenlerin başında, Çorum'da eğitim gören üniversite öğrencileri geliyor.

Her akşam bin 500 kişilik İftar çadırı tamamen doluyor. Çadırda iftarını açmaya gelenler her gün 3 çeşit yemek ve tatlı yeme fırsatını bulurken, iftar veren hayırsever vatandaşlar da iftar çadırına üniversite öğrencilerinin ilgi göstermesinin sevindirici olduğunu ve hayrın yerine geldiğini belirtiyor.

Belediye iftar çadırında iftarlarını açan öğrenciler ise verilen yemeklerde oldukça memnun olduklarını belirterek, "Bizim için hem okula gidip hem de iftar saatinde yemek hazırlamak zor oluyordu.

Hayırsever vatandaşlar tarafından iftar çadırında verilen yemekler en çok bizi memnun etti. Ramazan ayı boyunca verilen iftar yemekleri bizler için çok büyük kolaylık sağlıyor. İftar yemeği veren hayırsever vatandaşlara teşekkür ederiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2005 Cuma 15:12:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?