7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Sungurlu'da yılın annesi

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde, Sultan Keleşoğlu yılın annesi seçildi. 

14 Mayıs Dünya Anneler Günü nedeniyle Sungurlu'da yılın annesi seçilen Sultan Keleşoğlu'nun, Gürpınar Mahallesi Gazhane Sokak'ta bulunan evinde ziyaret eden Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacif, çok büyük maddi imkansızlıklarla doğuştan beyni gelişmediği için sakat olan 18 yaşındaki oğlu Engin'e büyük fedakarlık ve özveriyle bakan anne ve ablayı tebrik ederek hediyelerini sundu. 

Keleşoğlu, ailesinin gerçekten çok büyük bir hayat mücadelesi verdiğini kaydeden Ahmet Karacif, "Tüm annelerimize örnek olacak Sultan hanımı yürekten kutluyorum. Biz Belediye Başkanlığı olarak her zaman yanlarındayız. Bu ailemiz için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi
Ziyaret esnasında Keleşoğlu ailesine çeşitli hediyeler veren Ahmet Karacif, aileden gelen talep üzerine beyin özürlü Engin'e çocuk arabası almaya söz verdi. 

Belediye Başkanı'nın gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sultan Keleşoğlu ise bu anlamlı günde kendilerini onurlandıran Belediye Başkanı'na teşekkür ettiklerini, ziyaretin kendilerini gerçekten çok duygulandırdığını, böyle günlerde hatırlanmış olmalarının gurur verici olduğunu belirterek Belediye Başkanının yaptığı yardımlar için de ayrıca müteşekkir olduklarını söyledi. 

Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacif ve Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Dinçyıldız, 14 Mayıs Dünya Anneler Günü'nü haftasonuna geldiği için Sungurlu Belediyesi'nde görev yapan personelinde Anneler Günü'nü kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.
.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2006 Cuma 11:26:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?