16
Haziran
2024
Pazar
EĞİTİM

Müdür yeniden aynı görevde

Gazi Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Muharrem Tuna'nın, yeniden aynı göreve atandığı bildirildi.

2002 yılının Kasım ayında Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü görevine atanan Yrd.Doç.Dr. Muharrem Tuna, 3 yıllık görevinin ardından Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kadri Yamaç tarafından yeniden 3 yıllığına atandı.

Tuna, yaptığı açıklamada, Sungurlu Meslek Yüksekokulu olarak, ülkedeki eğitim sorununu çözmek için var güçleriyle çalıştıklarını ve bundan sonrada çalışacaklarını söyledi.

Tuna, okul olarak henüz eğitime başlayalı 3 yıl gibi kısa bir sürenin olmasına rağmen ilçeye kültürel ve ekonomik yönden katkıların yavaş yavaş görülmeye başladığını, 450 olan öğrenci sayısının zaman içerisinde artmasıyla Sungurlu'ya katkılarının dahada artacağını söyledi.

Okul olarak Sungurlu'nun gelişmesine yönelik ekenomik ve kültürel yönden katkıda bulunmak için sürekli olarak çaba sarf ettiklerini belirterten Tuna, AB destekli ''Sungurlu Meslek Edindirme Projesi'' (SUNMEP)de iyi niyetli çalışmalarının ürünü olduğunu söyledi. Projenin başarıyla tamamlandığını vurgulayan Tuna, yeni projelerin devamımın geleceğini söyledi.
Recep Şeyhoğlu - Kenthaber / Sungurlu
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2005 Perşembe 12:14:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?